MANİSA / AKHİSAR - Gökçeahmet Şehit Fevzi Kıral İlkokulu

Ekm

Eğilmez başımıza taç yaptık hürriyeti,, Zaferle kalbimize yazdık Cumhuriyeti! , Cumhuriyetimizin ilanının 100.nci yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve sevgi ve minnetle anıyoruz.Okulumuzda Cumhuriyetin kuruluşunun 100.yıl kutlama ekkinlikleri okulumuzda halkın ve öğrencilerin katılımı ile  yapılan törenle coşkulu bir şekilde kutlandı.

Kas

10KASIM ETKİNLİĞİ ATAMIZIN ARAMIZDAN AYRILIŞININ 85.ANMA ETKİNLİKLERİ HAZIRLIKLARINA OKULUMUZDA BAŞLANDI.ATAMIZIN ARAMIZDAN AYRILIŞININ 85.ANMA YILI ETKİNLİKLERİ OKULUZDA YAPILAN ANMA PROGRAMI İLE KUTLANDI.

Nis

TBMM Kuruluşunun 104.Yıldönümü okulumuzda yapılan çoşkulu etkinliklerle kutlandı.Törene okul öğrencileri öğrenci velileri ve öğretmenler katıldı.

Ekm

Çedes değerler eğitimi kapsamında öğrencilerle birlikte bahçenin ve çevrenin temizliği yapıldı.Okulumuzu ve çevremizi temiz kullanmanın önemi anlatıldı.Çedes değerler eğitimi kapsamında Cumhuriyetimizin 100.yıl kuruluş etkinlikleri köy halkımızın katılımı ile coşkuyla kutlandı.10 Aralık insan hakları kutlaması yapıldı.Çedes Değerler Eğitimi kapsamında okulumuz öğrencilerine Trafik Eğitimi ve Uygulamalı seminer verildi.İlçemiz Jandarma Komutanlığı ekiplerince okul öğrencilerine bir takım etkinlikler yaptırıldı.

Ock

15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA PROĞRAMI KAPSAMINDA ŞİİRLER VE GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNİ BELİRTEN PROĞRAM YAPILDI

Ock

SİVİL SAVUNMA KULÜBÜMÜZ DEPREM VE YANGIN TATBİKATLARINI BAŞARILI BİR ŞEKİLDE TAMAMLADI.Okulumuzda 2023 yılı 05/10/2023 tarihde deprem ve yangın tatbikatları afet ve açil durum ile afet risklerinin azaltılması amacıyla okulumuzda etkinlikler yapıldı.28 Şubat 7 Mart Sivil Savunma Günü nedeniyle okulumuzda sivil savunma ve deprem tattbikatı yapıldı.

Kas

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI.ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜN ÖMENİ VE BAŞÖĞRETMENİMİZ ATATÜRK HAKKINDA BİLGİLER VERİLDİ

Ock

AKHİSAR MÜFTÜSÜNÜN OKULUMUZU ZİYARETİ MEVLİDİ NEBİ HAFTASI okulumuzda hafta ile ilgili etkinlikler yapıldı

Şbt

Okulumuz Sınıf Öğretmeni Ümran ALTINAY ve Özgecan YAMAN Sosyal Bilgiler Öğretmebnimiz  tarafından Çevrimdışı Zamanlar Bizi Hayata Bağlar Projesi tüm hızıyla devam ediyor

Eyl

İLKÖĞRETİM HAFTASI COŞKUYLA KUTLANDI.2023-2024 eğitim ve öğretim haftası okulumuzda yapılan etkinliklerle kutlandı

Mrt

OKULUMUZ SINIF  ÖĞRT. NURAY NİLGÜN AKDENİZ  TARAFINDAN HAZIRLANAN 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA PROĞRAMI 109.YILI KUTLAMA PROGRAMI YAPILDI.ÖĞRENCİLERİN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU PROGRAMA İLÇE JANDARMA PERSONELİ DE KATILIM SAĞLADI

Şbt

BAKANLIĞIMIZ  TARAFINDAN GÖNDEERİLEN BAŞARI BELGELERİ ÖĞRETMENLERE TÖRENLE VERİLDİ.

Mrt

OKUYAN OKULLAR PROJESİ KAPSAMINDA YAZAR ÖZLEM YILDIZ OKULUMUZA GELDİ